Marjoleine heeft onze bruiloft prachtig aangekleed. Wij hebben genoten. Marjoleine, je bent een topper!

Kim & Marvin

Via deze weg wil ik je nogmaals bedanken voor de aankleding/ styling van onze bruiloft het was prachtig!! Zonder jou was het nooit zo mooi geworden! liefs Ton en Elles

Ton & Elles

Wat een positieve energie breng je mee naast uiteraard alle goede adviezen over de styling. Ook met feedback ga je goed om. Onze ceremoniemeester waren zeer over je te spreken. Samen de puntjes op de i zetten was een feestje. Onze dag was top en jij hebt daar een prachtige bijdrage aan geleverd. Hartstikke bedankt en op naar het volgende feest.

Jacobien en Antoinette

Wat een topstyliste! Op onze bruiloft heeft Marjoleine de styling verzorgd en dat was tot in de puntjes geregeld. Alleen al bij de eerste afspraak werd ik ontzettend enthousiast en kon ik niets anders dan helemaal blij worden van de gedachte dat onze bruiloft dé sprookjesbruiloft zou worden waar ik van droomde. Ook in de weken die volgden dacht Marjoleine supergoed mee over details en Pinterest-ideeen die ook echt werkelijkheid werden. Denk aan een superleuke bolderkar waarin ons neefje & nichtje van één zaten om de ringen te brengen. Te leuk!! Ze bruist en is zo bevlogen van haar vak. Als je je bruiloft echt af wil maken, ben je bij Marjoleine aan het juiste adres!!

Marit en Kees