WORKSHOP MOOD BOARD MAKEN

Gaan jullie trouwen, of heb je binnenkort een tuinfeest, sweet sixteen, baby shower, een ander event en wil je inspiratie opdoen voor jullie feest? Of heb je meer dan genoeg leuke ideeën maar je bent op zoek naar structuur in al je leuke ideeën, kleur, stijl of thema? Kom naar de workshop en maak een inspirerend mood board!

Een moodboard geeft een beeld van alles wat jij leuk vindt op past bij jullie event. Soms is het moeilijk om je aan één stijl vast te houden en dan is het maken van een moodboard de perfecte uitkomst.

Met een moodboard kun je op heel eenvoudig wijze jouw ideeën en inspiratie voor jullie feest in afbeeldingen weergeven, het helpt je om jullie feest tot een succes te maken. Je kunt je moodboard gebruiken als je met de locatie of leveranciers jullie event doorneemt of als je op zoek gaat naar je trouwjurk, decoratie of bruidstaart. Zij zien in één oogopslag wat de wensen zijn.

Tijdens de workshop krijg je uitleg over kleur, trends en stijlen en werken met thema’s. Daarna gaan we aan de slag met foto’s, knipsels, kleurstalen, stoffen, bloemen en help ik je de juiste sfeer te creëren voor jou / jullie event.

De workshop wordt gegeven in groepjes van 6 – 10 deelnemers.
De workshop worden op locatie gegeven en kost per deelnemer € 35,-